wrapper

Здравствени центар у Врању добио је данас нови Хируршки блок, у чију зграду и опрему је уложено девет милиона евра. Председник Републике Србије, Александар Вучић, отворио је нови Хирушки блок.

Свечаности су присуствовали и министар здравља Златибор Лончар и евроинтеграција Јадранка Јоксимовић, градоначелник Врања Слободан Миленковић и челници те здравствене установе, али поред осталих и градоначелник Лесковца, др Горан Цветановић.

“Од понедељка ћете моћи да видите шта смо радили. Осећате да у Врању има будућности. Имао сам прилике да обиђем дивне, нове просторије здравственог центра. За вас који не знате, радови су кренули 2006. године, неколико година касније, радови су заустављени, али сад су завршени” – истакао је председник Вучић, и додао да је у овај пројекат улоћено пет милиона 400 хиљада, од тога је држава издвојила два милиона 700 хиљада.

Захвалио се комплетном медицинском особљу и подсетио да од првог јануара примају веће плате, 10 и 12%.

„Сигуран сам да ћемо те плате за лекаре умети да на чистим економским принципима увећамо, јер хоћемо да нам лекари и медицинско особље остане у Србији,“ - казао је председник, Александар Вучић.

Александар Вучић је истакао да је циљ владе да сачува здравствени систем, јер је то, каже, суштина друштвеног стандарда и опстанка.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија