wrapper

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић са својим сарадницима присуствује прослави славе града Бијељине – Дана Светог Пантелејмона.

Градоначелник Бијељине господин Мићо Мићић указао је част градоначелнику Лесковца и, приликом боравка у Лесковцу, када су два градоначелника потписала споразум о сарадњи, позвао др Горана Цветановића да буде овогодишњи кум на градској слави.

„Желим свим грађанима Бијељине и Републике Српске пуно здравља, среће и успеха и да сваке године будемо што бројнији, и да сваке године новим инфраструктурним објектима, новим фабрикама, новим позицијама и местима улепшамо животе наших суграђана“, пожелео је др Горан Цветановић домаћинима.

Господин Цветановић је истакао и да су два града братимљењем направила конекцију у свим сферама живота, напомињући да је овај Град у Србији познат по великим енергетским потенцијалима.

Поред градоначелника Лесковца прослави славе присуствују више делегација градова побратима Бијељине, међу којима су и градоначелник Бањалуке Игор Радојичић, градоначелник Новог Сада Милош Вућевић, градоначелник Куманова Максим Димитријевски, генерални конзул Србије у Републици Српској Владимир Николић, амбасадор Индије у БиХ Раул Чабра и други.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија