wrapper

Поводом прославе градске славе Град Бијељина је традиционално организовао „Пантелинске свечаности“ у част Светог великомученика Пантелејмона, заштитника побратимског Града Бијељине.

Градоначелник Лесковца је у току протеккле недеље боравио у Бијељини где је, на позив градоначелника Бијељине господина Мића Мићића, био кум на градској слави и где је потврђено потписивање споразума о братимљењу ова два града.

Прослави славе претходило је потписивање споразума о сарадњи између Бијељине и више градова. Подсетимо, 28. маја 2018. године у Лесковцу су градоначелник Бијељине и градоначелник Лесковца др Горан Цвертановић потписали споразум о сарадњи.

Прослави градске славе у Бијељини поред градоначелника Лесковца присуствовао је и председник Републике Српске Милорад  Додик, народни посланик Народне скупштине Републике Српске Соња Караџић - Jовићевић, као и више делегација градова побратима Бијељине, међу којима су и градоначелник Бањалуке Игор Радојичић, градоначелник Новог Сада Милош Вућевић, градоначелник Куманова Максим Димитријевски, генерални конзул Србије у Републици Српској Владимир Николић, амбасадор Индије у БиХ Раул Чабра.

Током боравка у Бијељини градоначелник Лесковца др Горан Цветановић гостовао је у програму БН телевизије заједно домаћином првим човеком Бијељине и са градоначелником Новог Сада.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија