wrapper

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић је данас обишао нове просторије ЈП „Пијаца“ које данас слави славу.

„Пијаца се налазила у тешком стању, a један од разлога за такво стање налазило се у већем броју запослених. Број радника који је радио у Пијаци је био је око 120, што је претходних година смањено на 103, а свим запосленима су исплаћене све заостале зараде. ЈП „Пијаца“ има велике планове за даље пословање, планирано је смањење трошкова и устаљење прихода. До сада је, у овој години ово предузеће је радило на побољшању квалитета услуге. Тако је на Кванташкој пијаци ревитализован плато, осавремљен је систем наплате увођењем новог програма и нове опреме, уведен је бесплатан бежични интетнет који је доступан закупцима. Уређене су ограде на Пијаци број 3, на Робној пијаци 4, побољшана је хигијена на пијацама“ рекао је градноначелник Цветановић честитајући славу свим упошљеницима и директору Ивану Миловцу.

Град Лесковац је за субвенције „Пијаци“ у текућој години издвојио 7 милиона динара, док је вредност локала датог на коришћење 28,5 милиона, укупно 35,5 милиона.

Нове просторије користиће 26 запослених радника у администрацији и руководству, док трошкови пресељења износе око 650 хиљада динара.

Директор Иван Миловац се захвалио Локалној самоуправи и градоначелнику на указаном поверењу и новим просторијама.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија