wrapper

Град Лесковац добитник је још једног признања на Дунавском бизнис форуму. Овога пута Лесковцу је припала повеља „Дунавски капетан“ у категорији Најпрепознатљивија гастро манифестација региона, за организацију лесковачке „Роштиљијаде“.

Повеља је на Осмом Дунавском бизнис форуму, одржаном јуче у Мастер центру Новосадског сајма, уручена градоначелнику Лесковца, др Горану Цветановићу. Осми Дунавски бизнис форум одржан је уз покровитељство Привредне коморе Србије, у организацији Медиа инвент, Унија послодавац Србије и Институт европских региона из Салцбурга.

Повеља је градоначелнику Цветановићу уручена уз образложење да се веома вреднују досадашњи резултати у раду на повезивању људи, идеја и тржишта, у Јабланичком округу и Србији, као и развојна перспектива Града Лесковца.

Градоначелник Цветановић након преузимања повеље изразио је велико задовољство чињеницом да је Лесковцу припало још једно признање Дунавског бизнис форума након уручења повеље „Дунавски капетан“ у категорији паметни градови, „Златног кључа“ и „Капетан Миша Анастасијевић“.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија