wrapper

Богата и квалитетна угоститељска делатност града Лесковца се константно шири и напредује. На мапу локала који Лесковчанима и посетиоцима нашег града пружају незаборавни доживљај, могућност да уживају у дивној храни и гостопримљивости од сутра, 11. фебруара, ће се уписати и кафе-ресторан Променада у склопу тржног центра Сајам.

Подсетимо. Некадашње место одржавања сајамских манифестација, симбол Лесковца, чувена шајкача, од почетка 2019. године пролази кроз процес обнављања кроз који ће се сачувати карактеристични облик лесковачког сајма али ће се изградити и додатни објекти. Након дугогодишњег пропадања компанија Метла комерц је реконструкцију објекта површине 6500 квадратних метара са 25 локала, изградњу стамбеног објекта од 15 хиљада квадрата, хотела и ресторана.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је обишао Променаду током припрема за отварање и пожелео власницима и особљу успешан почетак рада.

Кафе-ресторан Променада је у власништву породице Стаменковић, чувених лесковачких угоститеља, власника етно ресторана Грош.

До сутрашњег отварања, преносимо вам делић атмосфере Променаде.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија