wrapper

Након обиласка компаније Аптив градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић, његови сарадници и представници медија зауставили су се код парцеле на којој лесковачка компанија Статовац гради диструбутивни центар.

Градоначелник је говорећи о Статовцу најавио посебну конференцију поводом ових радова и рекао:

„Локална компанија Статовац је септембра месеца 2019. године са локалном самоуправом града Лесковца потписала уговор о куповини парцеле у вредности од 41,5 милиона динара. Статовац се 30 година успешно бави производњом и извозом канцеларијског и школског програма. Први је локални привредник који је изразио интересовање за земљиште у Зеленој зони и путем јавне лицитације купио парцелу на којој ће се изградити модерни дистрибутивни центар.

Град Лесковац цени и подржава све који инвестирају и доприносе развитку привреде и економије зато је из буџета издвојена сума од око 21 милион динара за изградњу саобраћајнице до парцеле и постављање осветљења.

У разговору са власницима компаније договорили смо да радове на изградњи дистрибутивног центра обиђемо на посебној конференцији негде до краја октобра месеца текуће године када ћемо изнети и све детаље о вредности инвестиције, рок за завршетак радова и броју запослених.“

Градоначелник је на овој локацији закључио да се процес равоја Зелене зоне убрзо развија и подсетио да ће и турска компанија Ерелни овде покренути свој производни погон.

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија