wrapper

Представници УНДП-ја и Швајцарске канцеларије за сарадњу данас су боравили у Лесковцу и Скупштини града званично предали коначну верзију софтвера и сервер за прављење резервних копија.

На конференцији за медије, која je претходила представљању система, градоначелник Лесковца др Горан Цветановић истакао је да је Лесковац први град који уводи систем Е-парламент.

„Рад електронског система ће се базирати на новом Пословнику, који ће пратити промене и начин функционисања вођења и тока седнице Скупштине града на начин који предвиђа Е-парламент. Имплементацијом система Град ће, за штампање докумената за рад парламента уштедети око 4 милиона динара на годишњем нивоу. А сама вредност система Е-парламента је 182 хиљаде евра. Учешће града Лесковца у пројекту везано је за набавку опреме за конференцијски систем чија вредност износи око 34 хиљада евра, што представља око 18%“ рекао је градоначелник на конференцији и подсетио да су разговори са УНДП-јем о пројекту имплементације започели октобра 2016. године.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија