wrapper

У Лесковцу се данас одржава Првенство Србије у стоном тенису за особе са инвалидитетом.

У организацији Стонотениског клуба Сан Спин у Лесковцу су се нашли најбољи српски стонотенисери, укључујући и параолимпијце који су нас на недавно одржаним Параолимпијским играма у Токију обрадовали новим медаљама.

Првенство је званично отворила мр Бранкица Стаменковић, чланица Градског већа која је учесницима првенства и гостима пренела и поздраве градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића.

"Граду Лесковцу је припала велика част да буде домаћин екипног првенаства државе у стоном тенису особа са инвалидитетом. Град Лесковац помаже развој спорта тако што са 95 милиона динара финансира спортске клубове и удружења преко програмског финансирања, укључујући и удржења клубова са инвалидитетом као што је Стонотениски клуб Сан Син. Поред тога са 31 милион динара град финансира област социјалне заштите. Поносно можемо да кажемо да смо добитници признања Заштитника грађана за доступност свих институција свим грађанима Лесковца. Данашњи дан има много већи значај јер ви својим примером да уз жељу и рад могу да превазиђу и све препреке – рекла је Стаменковићева и посебно поздравила српске параолимпијце који су нам овог лета дали пуно разлога за радост.

Специјално признање намењено градоначелнику др сци. мед. Горану Цветановићо преузела је чланица Градског већа мр Бранкица Стаменковић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија