wrapper

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић данас је са представницима градских и републичких установа, институција и служби отворио своја врата свим заинтересованим суграђанима.

На конференцији за медије одржаној поводом деветих „Отворених врата“ градоначелник Цветановић истакао је да је овакав вид комуникације веома значајан јер се приликом одржавања пријема са људима разговара, саслушају се њихови проблеми и ради се на њиховом решавању и ублажавању и рекао:

„Претходних година, слушајући људе и њихове потребе, покренули смо многе инфраструктурне радове, започели обнову школа, месних заједница, здравствених амбуланти... Доводимо стране инвеститоре како бисмо отворили што више радних места, што и јесте једно од главних питања на оваквимн разговорима. Поред тога, обраћају нам се за социјалну помоћ, решавање судских спорова и стамбених питања.“

Градоначелник Цветановић је овом приликом најавио да ће поред стандардног пријема, које два пута недељно обавља члан Градског већа Дејан Цакић, градски функционери једном месечно вршити пријем у месним заједницама.

Градоначелнику и његовим сарадницима, своја питања и проблеме, изнело је 50 људи.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија