wrapper

Национална алијанса за локални и економски развој је ове године обележила 15. годишњицу постојања и успешног рада.

Град Лесковац са овом организацијом годинама уназад остварује одличну сарадњу о чему сведочи и чињеница да је градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић на предлог руководства НАЛЕД-а ове године по трећи пут изабран за члана Управног одбора. Лесковац је као носилац БФЦ сертификата са најбољим процентом испуњености строгих критеријума, 96,33%, постао део новооформљеног БФЦ клуба, што је гаранција потенцијалним инвеститорима да су услови пословања и оснивања привредног друштва повољни. НАЛЕД је раније овог месеца на традиционалним септембарским сусретима на Белом двору прославио 15 година постојања и рада. Овом догађају су присуствовали
привредни и локални лидери, представници државних институција, међународне заједнице и дипломатског кора,  председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић, министарка туризма, трговине и телокомуникација Татјана Матић, градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић.

У видеу испод се можете ближе упознати са радом, мисијом и циљевима НАЛЕД-а кроз изјаве запослених, сарадника, партнера, директорке Виолете Јовановић, те председнице Владе Републике Србије Ане Брнавић и амбасадора САД Ентонија Годфрија.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија