wrapper

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је данас са сарадницима обишао једно од најважнијих градилишта на територији града Лесковца, стадион Дубочица вредности скоро 2,5 милијарде динара, које ће обезбедити Канцеларија за управљање јавним улагањима. Упркос падавинама, радници одговорног извођача радова ГАТ раде без паузе и у складу са предвиђеном динамиком, што је евидентно и на основу помака направљеног на овом градилишту где се тренутно налази неколико кранова. 

Рок за извођење овог модерног стадиона капацитета 8136 места је фебруар 2023. године. Предвиђена висина објекта стадиона је16,3m, висина стубова рефлектора 32m, димензије фудбалског терена 105x68m, укупно терен са околином 121x85m, терен ће имати дренажу и могућност грејања.

У првој фази предвиђене су три функционалне целине: прва се односи на комплекс стадиона са паркингом, друга на изградњу спортског објекта услужног карактера северно од објекта стадиона и трећа, на изградњу спортског објекта административних, едукативних и пратећих садржаја са источне стране стадиона.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија