wrapper

Путем пројекта оствареног између општине Ботевграда из Бугарске и града Лесковца подстиче се развој спорта у Лесковцу, с циљем да малишани заволе спорт и правило и здраво се развијају. Реализовањем овог пројекта набављена је опрема у вредности од око 100 хиљада евра, док учешће града износи око 2,5 милиона динара, и на тај начин створени су бољи услови спортистима за даље напредовање.

Поред тога што нова опрема допроси лепшем изгледу хале, она, што је још важније, мотивише спортисте да квалитетније раде, да на тај начин постижу боље спортске резултате и промовишу град Лесковац.

"Циљ ових малих инфрастурктурних инвестиција је да се развије стабилност партнерства и сарадње између два града, између Лесковца и Ботевграда, и унапреди квалитет тренига, да се повећа мотивација и достигнућа наших младих спортиста како у Лесковцу, тако и на југу Србије," - истакао је градоначелник.

Набављена је фитнес опрема и мини теретана, кошаркашке лопте, тренерке, дресови, шортсеви и мајице, шутерска машина за индивидуални рад, професионална кошаркашка конструкија по ФИФА стандардима за спортски центар Дубочица и покретне трибине за халу.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија