wrapper

Парк "Девет Југовића" на Хисару од данас је богатији за летњиковац чију су израду организовали чланови удружења "Хисарски шампиони".

"Изградња летњиковца са клупама у самом парку Девет Југовића је наставак низа акција које је наше удружење спровело. Пре само неколико дана, на самом улазу у парк посадили смо јелке и поставили еколошке канте за одлагање смећа. Као што видите у току је реконструкција парка и изградња трим стаза за трчање са меком подлогом и несумњиво је да ће након завршетка свих радова, ово наше окружење и наш парк представљати идеално место за за наше суграђане, како за одмор и шетњу тако и за спорт и рекреацију. Надам се да ће ова наша акција дати подстрек другим младим људима и нашим суграђанима да се активирају и кроз разне пројекте или слично дају свој допринос у улепшавању града, животне средине и своје месне заједнице - казао је Никола Петровић члан удружења.

Председник Удружења Душан Марек појаснио је да је овај летњиковац уз сагласност ЈП "Урбанизам и изградња" постављен тачно где треба и да има све потребне дозволе.

Средства за реализацију пројекта у износу од 130.000 динара обезбеђена су преко конкурса "Активирај се" Канцеларије за младе града Лесковца.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија