wrapper

У свечаној сали града Лесковца градоначелник, др Горан Цветановић приредио је данас новогодишњи традиционални пријем за представнике медија.

„Град је састављен из низа сегмената који као мозаик чине целину. Саставни део тог мозаика сте и ви, представници медија, који сте уз нас кад год је то потребно; пратите и јавности преносите наше активности и труд који улажемо за добробит наших суграђана, нашег града. Искористио бих овај пријем, који је наша традиција, да се захвалим за на томе, у нади да ћемо наставити да сарађујемо у светлу у ком смо и до сада радили. Успешно, у једном објективном информисању свега што се догађа, како у граду, тако и у региону,” – рекао је градоначелник, др Горан Цветановић.

Ово традиционално окупљање градоначелник је искористио да представницима медија саопшти да ће се у 2020. години из буџета за медије издвајати више него прошле године, 30 милиона динара.

„На крају желим да вас поздравим уз речи непролазног Душка Радовића - Да у Новој години желите и можете више него што вам треба, а да све што вам претекне поделите са онима који не могу као ви, ја Вам у своје име и у име свих сарадника желим много здравља, среће и успеха уз долазеће новогодишње и божићне празнике,” – додао је градоначелик на крају свог обраћања.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија