wrapper

Данас је у просторијама ЈП Пијаца обележена слава овог предузећа - Велика Госпојина.

Директору и запосленима ЈП Пијаца славу је честитала заменица градоначелника др Лидија Димитријевић која је пренела поздраве градоначелника Цветановића, секретар Скуштине града Зоран Вукашиновић, чланови Кабинета градоначелника и директори јавних и јавно комуналних предузећа. Слава је обележена сечењем колача од стране свештеника Владимира Јовића који је честитао славу и пожелео да дуго траје.

Александра Ђорђевић, члан Градског већа, поздравила је све присутне, честитала славу и казала:

„Пијаце су кроз историју биле место на којем се окупљао највећи број људи. Тако је и данас, пијаца окупља много наших суграђана и свакодневно је пуна људи и живота. Зато се Град Лесковац труди и ради на модернизацији и побољшању пословања свих, па и овог предузећа. Ради унапређења пословања и квалитета услуга изграђен је нови пијачни комплекс и простор око пијаце, укупно је уложено око 124 милиона динара. Поред тога, предузећу су уступљене нове просторије у вредности од 28,5 милиона динара.“

„План је да се улагање у Пијацу настави, пре свега у инфраструктурно уређење кванташке пијаце, постављање ЛЕД расвете, уређење простора на робној пијаци бр 4, тј, пијаци која се налази у продужетку улице Краља Петра Првог,“ – додала је Ђорђевићева.

Домаћин славе Иван Миленковић захвалио се свима што су својим присуством увеличали овај догађај и пожелео много здравља и успеха. Будући домаћин славе и директор ЈП Пијаца Милан Стојковић честитао свим запосленима и свим верницима славу Велику Госпојину.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија