wrapper

Данас је у холу Лесковачког културног центра одржан 31. Сајам запошљавања у организацији Националне службе за запошљавање, филијале Лесковац.

На првом овогодишњем сајму представило се 13 послодаваца, а конкурисало је око 2000 Лесковчана.

Сајам је отворио градоначелник Лесковца, Горан Цветановић, који је истакао да локална самоуправа константно ради на смањену броја незапослених и да је у последњих пет година отворено преко 5000 радних места.

„Организација сајмова као што је данашњи веома је значајна јер је путем њих велики број људи успева да се упозна са потенцијалним послодавцима и добије прилику да нађе посао.

Нова радна места и запошљавање један од приоритета локалне самоуправе која улаже велики труд да смањи незапосленост у Лесковцу.

Са трендом запошљавања ћемо успешно наставити јер нас у наредном периоду очекује отварање око 3000 радних места.“ Поручио је градоначелник Цветановић.

„Посао се не чека, него тражи“, поручио је окупљенима Дејан Станковић, директор Националне службе за запошљавање, филијала Лесковац, оценивши да та филијала не би могла ни једну меру спровести да Лесковац није место са повољним пословним окружењем.

На данашњем сајму говорила је и Јована Радосављевић, која је посао нашла управо путем Сајма запошљавања.

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија