wrapper

Синоћ је у оквиру 31. Роштиљијаде одржан концерт једног од најпопуларнијих певача са простора бивше Југославије, Жељка Бебека, за кога је, пре концерта, у кабинету градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића приређен пријем.

Градоначелник Цветановић је том приликом пожелео госту добродошлицу и истакао:

„Као и претходних 30 година, у овом периоду, Лесковцем се шири заносни мирис разних ђаконија са скара које спремају врсни мајстори. Драж гастрономском делу, основи ове манфестације додаје изврсни програм и феноменални концерти.

Изузетно ми је задовољство што се на листи великих имена извођача који наступају на 31. Роштиљијади налази и име легендарног музичара, господина Жељка Бебека. Вечерас ћемо, са свим посетиоцима, уживати у препознатљивој музици и једним од најлепших стихова створеним на овим просторима.“

Жељко Бебек је рекао да има срећу што му каријера дуго траје, да је поново у Лесковцу и да је изузетно срећан због тога.

„Ја сам се увек трудио да останем препознатљив, а једна од ствари по којој сам увек био препознатљив је боја гласа. Она није научена, она се добија по рођењу. Ја све песме, било оне брзе или лагане, певам са том бојом и искреношћу која из моје боје излази ван. Нажалост, немам могућност избора да са сваког пројекта који сам радио у животу отпевао неку песму, јер би онда коцерт трајао шест сати, што је мало непристојно. Али, трудим се да направим избор тога шта публика мисли о песмама на концерту.“

Пре почетка концерта, на Роштиљијади су наступиле и представнице града Лесковца на такмичењу Србија у ритму Европе, Габријела, Ана и Катарина, које ће 05. септембра на Првој српској телевизији од 13 часова представљати Кипар песмом Фуего коју изводи Елени Фуеира.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија