wrapper

Делегација Светске банке коју је чинило осам извршних директора, на челу са Вернером Грубером који представља Србију у Борду директора ове институције, састала се јуче у Врању са градоначелницима Лесковца и Врања Гораном Цветановићем и Слободаном Миленковићем и председником општине Владичин Хан Гораном Младеновићем. Састанку су присуствовали и представници  Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, предузећа „Коридори Србије“ и директори предузећа из ових средина која су ангажована на изградњи Коридора 10.

Овом приликом било је речи о економском аспекту пројекта изградње Коридора 10, као и о проблемима који су се јављали током изградње.

На скупу се, између осталог, чуло да је за изградњу Коридора 10 и Коридора 11 ангажовано до сада преко 600 домаћих предузећа и више од 30 000 људи, од чега је највећи број радника ангажован управо преко српских подизвођача.

Посебна пажња била је посвећена решавању жалби грађана.

Висока делегација Светске банке захвалила се локалним самоуправама на пруженој подршци и изнетим мишљењима о механизмима које треба применити у реализацији нових пројеката. 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија