wrapper

Данас је одржана 32. седница Градског штаба за ванредне ситуације на којој је поред стандардног изношења најновијих података у вези са епидемијом вируса корона, усвојен предлог Владе Републике Србије о укидању ванредног стања.

Иако је донета одлука о укидању полицијског часа и забране кретања за особе старије од 65 година, одређени број мера је и даље на снази.  Рукавице и маске биће обавезне у јавном превозу, али и у ресторанима и кафићима, физичка дистанца остаје на снази, забрана јавних окупљања, нема биоскопа и позоришта. И даље нема наставе у школама - остаје настава на даљину. На снази остаје држање дистанце од два метра. Славља попут свадби, крштења, рођендана биће дозвољена од 15. јуна.

Изборна комисија је донела одлуку да се са предизборним активностима наставља од 11.05.2020. године уз обавезно поштовање прописаних мера.

Директор Опште болнице Лесковац др Небојша Димитријевић се захвалио припадницима Војске Републике Србије који су имали значајну улогу у организовању и раду Ковид болнице у Лесковцу, док је градоначелник истакао да захвалност дугујемо и Министарству унутрашњих послова, волонтерима, радницима ЈКП „Комуналац“, ЈКП „Грделица“ и PWW који су били задужени за одржавање хигијене, запосленима у здравству, свим људима који су за ових 50 дана дали све од себе да овај тежак период превазиђе.

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија