wrapper

Спустом низ Јужну Мораву, од Сарајевског моста до Добротина, данас је одржана Грделичка регата.

Организатор ове традиционалне, 14. по реду, манифестације је Дом културе у Грделици. Циљ ове манифестације је подсећање на важност очувања животне средине,  а због чињенице да окупља велики број учесника којима је ово прилика да се друже она нас подсећа и на важност пријатељства и заједништва.

“Грделичка регата је манифестација која је постала бренд Грделице и околине. Не само због назива, већ и због чињениц да окупља велики број учесника којима је ово прилика да се друже и добро забаве. Она већ 14 година заредом промовише грделички крај и његове потенцијале,“ – истакла је Александра Стојановић, ПР градоначелника.

Директор Дома културе у Грделици Марко Тривунић казао је да регата симболично почиње у 11:59, траје око три часа и да све учеснике очекује превоз назад до Грделице, а затим и ручак. „Желимо да скренемо пажњу на екологију, на заштиту животне средине, на очување наших река. Ја овом приликом апелујем на све људе Грделице, али и читаве Србије да воде рачуна о нашим рекама, да не бацају смеће,“ додао је директор Тривунић.

На крају је најавио и Мото скуп који се одржава вечерас са почетком у 20 часова, након чега следи концерт Дејана Цукића.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија