wrapper

Данас је у сали Скупштине града одржана Јавна расправа Нацрта програма гасификације града Лесковца за период 2021. – 2025. годинe.

Присутнима је представљен Нацрт програма гасификације града. Након уводне речи Саше Младеновића, шефа Одељења за друштвене делатности и локални развој, Нацрт Програма гасификације Града је представио координатор Тима за израду Милош Илић члан Градског већа. Координатор Тима за израду Нацрта Програма гасификације града Лесковца за период 2021. – 2025. године је истакао важност оваквог стратешког документа и да је један од основних услова за долазак инвеститора, али да такође, не треба заборавити и еколошки аспект као веома битан када говоримо о загађењу ваздуха.

Увид у Нацрт Програма гасификације Града, заинтересовани грађани су могли извршити преко званичне странице града Лесковца.

Присутни су својим учешћем, предлозима и сугестијама допринели изради квалитетније верзије текста. Након завршене дискусије, констатовано је да су неопходне минималне измене самог документа и закључено да се Нацрт програма гасификације града Лесковца за период 2021. – 2025. године, може послати на усвајање Скупштини града која ће се одржати у наредном периоду.

Јавној расправи су присуствовали директори јавних и јавно-комуналних предузећа, руководиоци Одељења Градске управе града, Тим за израду Програма гасификације града и грађани.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија