wrapper

Пре месец дана градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је по трећи пут именован за члана Управног одбора НАЛЕД-а, али и део председништва БФЦ клуба.

Одлуком чланова, Управни одбор НАЛЕД-а у наредне 4 године предводиће: Тијана Гајић, извршна директорка фондације Пексим испред цивилног друштва. Из реда локалних самоуправа именовани су: Никола Дашић, градоначелник Крагујевца, Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка и др сци. мед. Горан Цветановић, градоначелник Лесковца.

Затим, Станка Пијановић, потпредседница Hisensе International и извршна потпредседница Hisense Европа, Игор Вукашиновић, генерални директор Апатинске пиваре, Светослав Атанасов, генерални директор Кока Кола за Србију и Црну Гору, Горан Ковачевић, генерални директор Гомекса и Владислав Цветковић, PWC-a, који ће и предстаљати привреду.

Градоначелник је данас присуствовао онлајн конститутивној седници Управног одбора на којој су одабрани председник и потпредседници УО, Владислав Цветковић је именован за председника, а одлучено је да функцију потпредседника врше Станка Пејановић, Никола Дашић и Тијана Гајић. На данашњој седници је било речи и о осталим организационим питањима, те предстојећим седницама и активностима НАЛЕД-а.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија