wrapper

Предшколска установа „Вукица Митровић“ осму годину заредом организује манифестацију „Разигране улице".

Малишани из свих вртића ПУ „Вукица Митровић“ окупили су се са својим родитељима, бакама, декама, васпитачима, плесали и унели грају и смех широм Булевара.
Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић отворио је ову прелепу манифестацију и том приликом истакао:
"У оквиру ове манифестације предшколарци имају прилику да заплешу свој завршни плес, и то уз помоћ својих највећих пријатеља – родитеља и васпитача. Ово је за њих завршетак једног прелепог периода у животу и прелазак у нови – једнако леп у ђачко доба, а ове чаробне игре и плес помоћи ће им да задрже свој безбрижан и весео дечји свет у себи.Уживање у гледању дечје лепоте и среће, чини да наша срца буду превелика. Зато су манифестације попут ове драгоцене јер Лесковац испуњавају дечјим осмехом, песмом, озареношћу, надом и оптимизмом.Драга децо, ваша насмејана лица су потврда да од Лесковца правимо лепше и боље место за живот."
"И на крају, желим вам да се данас лепо забавите и уживате у плесу са мамама, татама и вашим васпитачима и да се следеће године поново дружимо на истом месту и у што већем броју, " - додао је градоначелник Цветановић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија