wrapper

Данас је одржана онлајн седница Федерације европских карневалских градова Србије. Данашњи састанак је другачији од свих досадашњих јер је први састанак ФЕКК-а Србије који је одржан преко видео линка, због актуелне епидемиолошке ситуације.

Седницу је водио председник ФЕКК-а за Србију и градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић, а састанку су присуствовали и представници Раковачког карневала, Краљевског карневала из Бање Ковиљаче, Чивијашког карневала, Вршачког карневала, Белоцркванског карневала, клуб Маслачак и Карневала Лесковац.

На овом седици ФЕКК-а усвојен је записник са састанка из 2019. године, говорило се о Карневалима у Србији у „Ковид-19 моду“, о одлукама међународног ФЕКК-а... На састанку је констатовано да је у току ове године у Србији одржан само Панчевачки карневал, због епидемиолошке ситуације у земљи остали су одложени за следећу годину. Говорило се и о јубиларном 15. Лесковачком карневалу који је био у потпуности спреман за ову, али је и ова лесковачка манифестација одложена за наредну годину.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија