wrapper

Данас је у селу Горња Јајина одржана друга манифестација Тракторијада.

Манифестацију је отворила Сања Милошевић, члан Градског већа, која је поздравила све присутне у име градоначелника Лесковца др Горана Цветановића и у своје име и рекла:

„Прва Тракторијада одржана је 2019. године, када је Пољак по имену Мачин Обалек, који светом путује овим превозним средством, боравио у нашем граду.

Циљ ове манифестације јесте дружење, могућност да пољопривредни произвођачи размене искуства и сазнају нешто ново.

Град Лесковац посматра пољопривреду као једну од најважнијих развојних шанси. У прилог томе говори чињеница да је за ову област у текућој години опредељено 108,7 милиона динара, од чега чак 50 милиона за пољопривредне субвенције које ћемо традиционално уручити крајем текуће године,“ – и додала да је сигурна да ће ова манифестација постати још једна лепа традиција.

У име организатора, а испред МЗ Горња Јајина говорио је Ивица Здравковић, који се захвалио свим учесницима, Граду и градоначелнику Цветановићу на подршци и покровитељству, и рекао да им је циљ да Тракторијада буде тренд и манифестација која ће бити са традицијом. Казао је да су организовали такмичење у 4 категорије, да све категорије имају 4 чланова комисије.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија