wrapper

Данас је отворен 9. сајам пољопривреде "Агролидер" у Лесковцу, који се одржава у ресторану "Парк". Сваке године овај сајам изазива све веће интересовање како пољопривредника, тако и стручних лица, а све у циљу представљања нових технологија које ће омогућити пољопривредницима да унапреде квалитет својих производа.

Тема овогодишњег скупа је "Повртарска производња" и едукација пољопривредника, ради постизања бољег квалитета производње и очувања животне средине.

Присутнима се у име организатора обратио Горан Тасић са поруком да је јако важно да се пољопривреда унапреди, а да је сајам одлична прилика за све посетиоце да размене своја дугогодишња искуства и тако заједничким снагама допринесу развоју целокупне пољопривреде.

Сајам је отворио градоначелник Лесковца, др Горан Цветановић, и том приликом пожелео да овај сајам из године у годину буде посећенији и кориснији за све пољопривреднике. Након тога, градоначелник је истакао следеће:

"Град Лесковац се труди да подстицајним средствима помогне пољопривредним произвођачима. 723 пољопривредника остварило је право на исте, за шта ћемо издвојити 24 милиона динара и исплатити их до краја године. Наредне, 2019. године за област пољопривреде планирана издвајања износе око 85 милиона динара." 

 

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија