wrapper

Привредни сектор се у Лесковцу убрзано развија. Домаћи привредници константно шире своје капацитете чиме се још једном потврђује повољно пословно окружење и БФЦ сертификат који Град Лесковац са поносом носи по 4. пут са процентом испуњености од 96,33 %. Недавно је отворен нови објекат компаније Дитс, затим компаније Каталог, аква парк Атина, док је данас у центру града кренуо са радом још један продајни објекат фирме Big Ben. Нови објекат подсећа на лепоту старог Лесковца и истовремено одише модерним сјајем.

У оквиру компаније ДОО New Backom, која се бави продајом половних аутомобила, већ 22 године успешно послује проданица сатова и накита Big Ben. Власници ових фирми, брачни пар Пешић, су проширили продајне капацитете купивши објекат у центру града површине 200 квадратних метара у ком су отворили данас још један пословни објекат који носи исти назив – Big Ben, а који се налази на приземљу овог објекта. На другом и трећем спрату дивне зграде која је обновљена и која је сада значајно улешала центар града, налази се пословни простор намењен за канцеларије.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић присуствовао је отварању новог објекта, и власницима пожелео је много успеха у даљем раду.

Биљана Пешић, власница продавница сатова и накита Big Ben, говорила је о новом објекту и претходним власницима.

„У питању је успешна и имућна трговачка породица која се годинама бавила продајом квалитетног текстила који су увозили из Италије, Украјине, Немачке и која је имала много некретнина у Лесковцу, а ово је једна од њих. Ми смо купили тај локал и добили дозволу за рестаурацију објекта из Завода за заштиту споменика. Дозволили су нам да задржимо делимично изглед те зграде из тридесетих година и онда смо кренули са реновирањем. У новом објекту сада се налази велики број сатова и накита ексклузивнијих брендова, оно што су нам купци годинама тражили,“ – казала је Пешићева и захвалила се градоначелнику Цветановићу на константној подршци коју им годинама уназад пружа.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија