wrapper

Свечаним дефилеом мажореткиња вечерас је отворен Лесковачки летњи фестивал, 19. по реду.

Овогодишњи фестивал отворила је заменица градоначелника Лесковца др Јасмина Ранђеловић окарактерисавши чувено „Лесковачки лето“ лепим начином да се обележи почетак овог годишњег доба и почетак распуста.

„Према устаљеној традицији овај Лесковачки фестивал пратиће квалитетан и богат културно-забавни програм којим ће се притом и освежити вреле летње вечери које су пред нама. Овогодишњи фестивал биће испуњен програмима за децу, забавним и спортским манифестацијама, културним догађајима, концертима, а све у знаку озбиљних настојања да се памте до наредног лета“, казала је заменица Ранђеловић.

Окупљене грађане поздравио је и директор Туристичке организације Лесковац, Небојша Коцић.

„Лесковачко лето улази у лепу традицију, његов почетак памте родитеље неке деце која ће у наредних 15 дана учествовати у програму ове популарне и занимљиве манифестације, деца која су рођена оне године када смо ми почели пре 19 година ових дана уписују факултете. Ове године имамо неколико занимљивих концерата, гостоваће нам група Пилоти, Ивана Јордан, већ сутра вече имаћемо Вече хармонике а гошћа ће нам бити драга Мерима Његомир која ће иначе бити и у жирију за избор прве хармонике Соко Бање”, најавио је Коцић у свом обраћању.

Прве вечери Лесковачког летњег фестивала наступило је и културно уметничко друштво „Леминд“.

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија