wrapper

У оквиру Лесковачких летњих фестивала, синоћ је одржан први ,,MC Play Production Fest”. Фестивал је отворила Сања Милошевић, члан Градског већа.

„Ово је сјајна прилика како за дружење тако и за развој музичких талената кроз квалитетан музички програм и игру. Град Лесковац увек подржава, и подржаваће иницијативу креативних људи који својим знањем, вештинама, добром и квалитетном организацијом утичу на стварање удружења која доприносе развоју талената, али исто тако и на конструктивно коришћење слободног времена. Надам се да ће ово постати традиционално такмичење и манифестација у оквиру Лесковачког лета – казала је Милошевићева.

На фестивалу су се представили полазници музичке радионице ,, MC Play Production” малци и јуниори у класи професора Анђеле Јанковић, а након тога се одржало такмичење певача од 9 до 35 година, које је организовано у две групе: прва група ( од 9 до 15 година ), друга група ( од 16 до 35 година).

Жири у саставу проф. Драгана Митић, проф. Нада Јовановић, проф. Анђела Јанковић и организатор фестивала Марко Димитријевић донели су одлуку о победницима.

Награда за победника прве групе је пехар и кавер по избору, а њу је освојила Софија Миленковић.

Награда друге групе за 1. место (пехар и ауторска песма у вредности од 2.000 евра) припала је Лани Цветковић.

  1. место (кавер по избору у пуном аранжману) припало је Стефану Цекићу.
  2. место (кавер по избору, клавир и вокал) поделили су Милош Несторовски и Габријела Здравковић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија