wrapper

Данас је у ресторану Грош одржан Први привредни форум југа Србије „Мој наследник“ у организацији Школе за развој пословних вештина.

У име града Лесковца и градоначелника др сци. мед. Горана Цветановића присутне је поздравила чланица Градског већа Александра Ђорђевић која је притом истакла:

„Привредни форум је идеално место за стицање нових знања и вештина, промоцију активности, производа и услуга, успостављање сарадње и умрежавање привредних субјеката, јер окупља велики број компанија и младих људи који желе да се усавршавају и имају успешне каријере. Овај догађај специфичан је по томе што поред успешних менаџера и младих талената присуствују и наследници породичних фирми које су одувек биле ослонац развоја локалне привреде, а које су захваљујући повољној пословној клими и подршци локалне самоуправе постале или полако постају прави гиганти у својим областима.“

„Град Лесковац препознат је и као лидер одрживог развоја на 10. Дунавском бизнис форуму. Ово је један велики допринос за локалну заједницу, јер се труд, рад и упорност препознаје,“ – додала је Ђорђевићева.

Присутнима се обратила и Ивана Мицић, испред Школе за развој пословних вештина и координатор форума, и рекла:

„Оно што је Лесковац данас у односу на друге градове у Србији, нисмо свесни док не искорачимо, јер се Лесковац много изградио. Сматрам да наша деца и деца наших привредника имају огромне потенцијале. Основно опажање јесте да су наше вредности у нашој породици. Моја мисија да на једном месту окупим праве српске домаћине, врхунске предузетнике је добра идеја била јер када видим пуну салу данас онда знам да сам са својом школом на јако добром путу.“

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија