wrapper

Данас је, на Међународни дан младих, а у присуству бројних љубитеља спорта, отворен турнир у малом фудбалу „Хисар 2019“ у месној заједници „Моше Пијаде“. Турнир се одржава на терену за мале спортове код ОШ „Коста Стаменковић“, а наградни фонд је 210.000 динара.

Турнир је отворио градоначелник Лесковца др Горан Цветановића који је поздравио све присутне и пожелео да уживају у фудбалу.

Председник МЗ „Моше Пијаде“ Предраг Момчиловић том приликом захвалио се свим присутнима, учесницима турнира, спонзорима, а посебно градоначелнику Цветановићу и истакао:

„Одржавање оваквих турнира је од великог значаја не само због промоције спорта и здравих стилова живота, већ што током трајања турнира пружа прилику за дружење, размену искустава и уноси дух заједништва у читав крај,“ – подсетивши све присутне на улагања на простору ове месне заједнице.

„Управо терен на ком ће се одржавати овај турнир је допринос Града, као и трим стазе и прва стрељана које се налазе у дворишту ове основне школе, енергетска ефикасност објекта школе, терен за мале спортове и мобилијар за децу, теретана на отвореном, нивеа и кока кола паркови, балон сала, реновирана зграда месне заједнице „Моше Пијаде“ у шта је уложено преко 40 милиона динара. Обављајући функцију председника Скупштине, градоначелник Цветановић отворио је вртић „Цврчак“, као и клинику „Спебо медикал“.“

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија