wrapper

Данас је у Вучју започета исплата субвенција пољопривредним произвођачима које је Град Лесковац путем фонда за развој пољопривреде за субвенције пољопривредним произвођачима ове године издвојио 24 милиона динара. Право на субвенције остварило је 722 пољопривредника.

Међу њима су мештани Барја, Белог Потока, Брзе, Букове Главе, Бунушког Чифлука, Великог Трњана, Вине, Вучја, Горине, Горње и Доње Бунуше, Дрводеље, Жабљана, Игришта, Калуђерца, Мирошевца, Накривња, Палукуће, Пресечине, Радоњице, Славујевца, Стројковца, Тодоровца, Црцавца, Чукљеника, Шаиновца, Шишинца и Мелова.

Од 2013. до краја 2017. године издвојено је 140 милиона за подстицај пољопривреде, а преко 4000 пољопривредника је добило ове субвенције.

Пољопривредницима се обратио градоначелник Лесковца, др Горан Цветановић:“ Данас је овде 176 вас којима је припало 4,4 милиона динара. Уложите их у развој својих домаћинстава. Лесковац ће вам увек бити сигуран партнер на кога можете да се ослоните.“

У име пољопривредних произвођача свим присутнима се обратио Срђан Младеновић из Тодоровца, који је захвалио градоначелнику на овим подстицајима, истичући да су они јако битни за сваког пољопривредника, како би могли да наставе да улажу у своју производњу.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија