wrapper

Данас су почеле "Игре на води" у комплексу Аква парка „Атина“, који је отворен прошле године улагањем од  преко 2 милиона евра.

Ово је још једна у низу летњих активности у граду на Ветерници. Овог месеца су почела са радом још три купалишта: у Копашници, у Грделици и у Вучју, јер је циљ да Лесковчани али и они који се одлуче да посете наш град у овим летњим месецима имају што више места за опуштање и дружење. Првом од три дана, колико ће овај спортски догађај трајати, присуствовао је градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић са сарадницима. Број посетилаца је очековано велики, а спектакл тек предстоји у среду, када ће бити одржано финале и проглашење победника.

„Ове игре су потврда да се лепе ствари понављају и полако постају традиционалне јер подсетићу вас да смо сличне игре организовали пре две године, први пут у Лесковцу, тада на базену у Грделици.

Овогодишње игре на води окупиле су око 50 учесника подељених у екипе које броје 7 чланова (4 момака и 3 девојке) и који ће се три дана такмичити овде и показати своју спретност на води и у води. Осмишљено је укупно 10 игара, а за најбољу екипу предвиђена је награда од 50.000 динара, док ће другопласирани бити награђени са 25.000 динара,“ – поручио је члан Градског већа Стефан Китановић који је отворио Игре на води.

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија