wrapper

Након поделе субвенција пољопривредним произвођачима у Грделици, Вучју и Манојловцу, данас је она организована у Печењевцу.

Са сумом од 3,9 милиона динара 108 пољопривредника је данас добило своје субвенције. Традиционално, уговоре је поделио градоначелник др Горан Цветановић и том приликом казао:

„Пољопривредни потенцијал југа Србије се огледа у чистом и плодном земљишту поред вештих и посвећених пољопривредних произођача. Имам обичај да кажем да су пољоприредна газдинства фабрике на отвореном, и данас бих желео да искористим прилику да изразим своје дубоко поштовање према људима који раде седам дана у недељи више од осам сати дневно како би себи и својој породици обезбедили егзистенцију. 110 милиона динара је из градске касе предвиђено за област пољопривреде за предстојећу годину, што је за 20 милиона више него ове године, а за субвенције ћемо у 2020. определити 35 милиона, што је за 5 милиона више од овогодишњег издвајања.”

У име пољопривредника се обратио се Љуба Стојановић из Печењевца и захвалио се градоначелнику и локалној самоуправи истакавши да им ове субвенције много значе.

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија