wrapper

У Дому културе у Печењевцу данас су подељене пољопривредне субвенције мештанима Бабичког, Брејановца, Грданице, Доње Локошнице, Драшковца, Живкова, Залужња, Кутлеша, Липовице, Печењевца, Прибоја, Разгојне, Смрдана, Чекмина, Чифлука Разгоњског, Доњег Бријања, Међе, Шарлинца, Горње Локошнице.

Пољопривредне субвенције је данас добило 94 пољопривредна произвођача у вредности од 3 милиона динара.

Пољопривредницима се обратио градоначелник Лесковца, др Горан Цветановић, који је уједно и поделио ове субвенције, истичући да је овај крај познат по производњи поврћа на отвореном, са доминацијом кромпира и црвене паприке.

„Драги пољопривредници, пољопривреда јесте развојна шанса и будућност читаве Србије. Да бисмо нашим потомцима обезбедили будућност ми морамо чувати нашу традицију и поштовати прошлост. Овај крај своју егзистенцију и будућност обезбеђује управо захваљујући својим вредним становницима који чувају своја газдинства“, - истакао је градоначелник Лесковца.

У име пољопривредних произвођача присутнима се обратио пољопривредник Љубинко Марковић, који је захвалио градоначелнику Лесковца, др Горану Цветановићу, на овим субвенцијама истичући да су оне јако битне за сваког пољопривредника.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија