wrapper

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 495

Представницима спортских клубова и организација данас су у сали Скупштине града уручени уговори по основу програмског финансирања спортских организација из буџета града.

 

На овај начин је ове године подржано 108 спортских клубова и организација, за шта је из буџета града опредељено 55 милиона динара.

-Тежимо да стално повећавамо издвајања за подршку спортским клубовима. Поређења ради, по преузимању одговорности, 2013. године смо за ове намене издвојили 26 милиона динара, а ове године чак 29 милиона више, рекао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић који је представницима спортских клубова поделио уговоре.

Потраживања клубова према граду износила су око 105 милиона динара.

- Трудили смо се да кроз програмско финансирање изађемо у сусрет вашим потребама, иако то није било могуће урадити у потпуности јер су потраживања клубова била дупло већа од предвиђеног износа средстава. Зато ћу на вас апеловати да рационално испланирате своје буџете за наредну годину, како бисмо могли да вам максимално изађемо у сусрет и помогнемо у реализацији што већег броја ваших активности, истакао је градоначелник Цветановић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија