wrapper

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 495

Компанија Пор Вернер Вебер набавила је пет нових камиона за одвоз смећа, а реч је о најсавременијим камионима оваквог типа, од којих сваки кошта по 160.000 евра.

То је само једна од инвестиција ове компаније у току 2016. и у прва три месеца ове године, јер су у том периоду набавили и 10.000 канти за отпатке, као и 964 контејнера, па су укупно у овом периоду уложили 1.256.180 евра.

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић, који је данас обишао представнике и раднике ове фирме, захвалио се компанији Пор Вернер Вебер што стално улаже средства у подизање квалитета својих услуга и што показује еколошку и друштену одговорност.

- И као што смо први у многим областима и иницијатори многих акција које су касније почеле да се реализују по Србији, тако смо пре четири године покренули акције уклањања дивљих депонија, које грађане не коштају ни динара, а значе много. До сада смо преко 130 депонија потпуно очистили а спровели смо и бројне акције уређења града, које и сада настављамо сваке суботе и недеље. У њиховој реализацији увек смо имали подршку компаније Пор Вернер Вебер, која нам увек бесплатно уступа камионе и депонује отпад, па им се и на томе захваљујем јер показују еколошку и друштвену одговорност, рекао је Цветановић.

Он је истакао и да је недавно упознао власника ове компаније са којим је разговарао о набавци најсавременијег возила за прање контејнера, за које треба издвојити од 300 до 500.000 евра.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија