wrapper

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 495

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић и продекан Факултета спорта и физичког васпитања у Нишу проф. др Миодраг Коцић потписали су данас уговор о пословно - техничкој сарадњи града Лесковца и овог нишког факултета.

На потписивању уговора и градоначелник и продекан сагласили су се да ће то бити на обострану корист, нарочито имајући у виду да је овај Факултет примамљива опција за лесковачке ђаке и да петину њихових студената чине млади из Лесковца и околине.

- Квалитетно образовање подразумева укључивање свих релеватних структура и биће ми задовољство да допринесемо даљем унапређењу наставних активности овог факултета. Ова сарадња ће бити од посебног значаја за унапређење квалитета лесковачког спорта, с обзиром на то да Факултет спорта и физичког васпитања у Нишу поседује дијагностички центар за тестирање спортиста, а може да пружи и драгоцену помоћ спортским клубовима код усаглашавање правила са новим Законом.  - рекао је приликом потписивања уговора градоначелник Лесковца др Горан Цветановић.

Професор Коцић је изразио захвалност руководству Града Лесковца за континуирану подршку и истакао да Факултет спорта и физичког васпитања у Нишу има стручан кадар и наставно особље које је укључено у рад са клубовима и репрезентацијама у свим спортским гранама.

 
 
 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија