wrapper

Председник Вучић стигао у Бојник, где га је дочекао велики број грађана којима се захвалио на предивном дочеку. Он је у Бојнику обишао фабрику „Autostop Interiors“ и плантажу воћа “Експерт стил“.

„Урадио сам припрему и знам колико је држава мало урадила за Бојник и читав пусторечки крај. Пре свега, захваљујући новцу у буџету, реконструисаћемо основну школу у Бојнику, реконструисати Дом здравља. Оно што је за вас важно је да ћемо у Доњем Бријању урадити асфалт и за мање од месец дана ћемо кренути са оним што су вам више од 40 година обећавали. Наша жеља је да што више људи остане на свом огњишту. Зато смо спремни да подржимо комплетну изградњу агрозоне, долазак нових инвеститора, што ће омогућити електрификацију пластеника и подршку приватницима који кроз производњу воћа и поврћа одржавају овај крај.

Неопходно је довести инвеститора у Бојник. Јер сваки човек који овде остане је гаранција будућности опстанка на овим просторима.

Пренео бих вам своју бригу, имамо мало деце, а ако немамо више деце, нећемо имати будућности. Сами видите, плате јесу и даље мале, али ће бити све веће, као и пензије, јер смо стабилизовали јавне финансије Србије. Забринут сам за опстанак наше земље. Ми радимо за оне који долазе после нас и веома је важно да улажемо у потомство. Молим вас да размислите о томе да неће бити Србије ако не будемо имали више деце. Зато је за нас решење да радимо да људи виде да могу да живе пристојно“, - казао је председник Александар Вучић у Бојнику.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија