wrapper

Данас је у Кабинету градоначелника др Горана Цветановића одржан састанак са представницима фондације Ане и Владе Дивац. Тема састанка је била промоција Стварно важне картице.

Директорка фондације Ана Коешал представила је Стварно важну картицу свим релевантним факторима стручних служби града.

О активностима и значају сарадње свих актера пројекта на територији града Лесковца, учеснике састанка упознала је Ана Пецарски, програмска менаџерка локалног удружења „Народни парламент“.

Стварно важна картица представља врсту лојалити картице са свим њеним погодностима за кориснике. Она представља начин прикупљања средстава намењених локалној заједници. Овакви пројекти се спроводе у сарадњи са градовима који би заједно са фондацијом организовали догађаје заједничке промоције картице грађанима и локалним бизнисима. Прво представљање картице планирано је за 20. маја у Београду, када ће картицу најавити и оснивач фондације Владе Дивац.

Према најави пројектног координатора Јелене Ракић, планиралне активности локалних удружења огледале би се у праћењу реализације пројекта и промоцију резултата Стварно важне картице.

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић препознаје значај оваквих пројеката, те је са уваженим гостима разговарао на више тема о унапређењу локалне заједнице.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија