wrapper

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 495

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић данас је разговарао са шездесетак грађана који су имали прилику да изнесу своје проблеме, недоумице и сугестије.

И овога пута, отвореним вратима градоначелника присуствовали су сви директори и начелници како би са проблемом на лицу места могле да се упознају надлежне службе и установе и што брже дођу до решења.

Највећи део проблема због којих су нам се грађани данас јавили усмерен је ка нерешеним имовинско-правним односима, што углавном захтева више времена, али смо ангажовали сва надлежна лица па очекујем да ће ти процеси бити завршени у много краћем року и решити проблеме наших суграђана, казао је градоначелник додајући да су грађани долазили и због комуналних проблема као и због незапослености.

- Ми нисмо пасивни. Трудимо се да привредницима помогнемо да шире своје пословање и искажу потребу за већим бројем радника, али и да доведемо нове инвеститоре и нове фабрике. Нарочито је важно што имамо велику подршку Владе и Александра Вучића, који је недавно у Лесковцу преговарао са новим инвеститорима и обећао помоћ у довођењу нових фабрика у наш град. Све то нас охрабрује да верујемо да ће наредних година проценат суграђана који нам се обраћају у потрази за радним местом бити далеко мањи, истакао је градоначелник.

Он је такође казао да су отворена врата су само један од начина на које локална самоуправа остварује непосредан контакт са грађанима.

- Константно смо на терену, са привредницима, пољопривредницима, међу народом, јер желимо да знамо шта их тишти и шта им је потребно да овај град буде по мери свих његових становника. Једино ако слушамо глас народа и усмеримо се на конкретне проблеме наших суграђана можемо да стварамо просперитетнији,  лепши и бољи Лесковац, закључио је градоначелник. 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија