wrapper

Удружење за помоћ ментално недовољно развијеним особама и Дневни боравак “Дуга“ и ове године су приредили продајну изложбу ускршње декорације.

Радови су настали на радионицама креативног и радног васпитања.

„Сви су дали свој допринос у припреми ове изложбе, јер наши корисници воле велике празнике и дух који они са собом носе. Просто смо дошли на идеју, да ту љубав према празницима, усагласимо са љубављу према лепом и сопственом креативношћу. Ове године нас је у припреми експоната подржао наш ресорни републички Савез, а програмски део поставке, финансирала је локална самоуправа. Врло смо сви задовољни како за сада тече продаја, јер смо великим избором и приступачним ценама, желели да што више суграђана може себи да приушти неки ускршњи детаљ. Сви желе да помогну, када чују да су аутори особе са посебним потребама“ истиче Александра Стојановић, секретар Удружења МНРО Лесковац.

„Веома је важно ментално недовољно развијене особе укључити у друштво, побољшати им квалитет живота и омогућити им да развијају различите вештине и помоћи им да буду што самосталнији. Искористила бих ову прилику да похвалим рад удружења МНРО које предано ради на помоћи недовољно развијеним особама.

Представницима Дневног боравка „Дуга“ желим да наставе да предано раде са особама са сметњама у развоју и желим да ова изложба која је продајног карактера буде што успешнија, на задовољство њихових корисника.“ Поручила је помоћница градоначелника Ана Стојковић.

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија