wrapper

У градском парку данас је одржана промоција CrossFIta-a, којој је присуствовао велики број деце и суграђана. О значају ове спортске дисциплине говорио је Андрија Атансковић, помоћник градоначелника, и поручио:

„Данас смо овде ради промоције CrossFita-а. У свету непрестано долази до стварања нових спортских дисциплина, као што је CrossFit, који се јавља не само као самостални спорт, већ и као база за физичку припрему свих спортиста, што додатно повећава његов значај. Специфичност CrossFit-a је у томе што обухвата како аеробни тако и анаеробни рад и стварање различитих типова снаге при високом пулсу, што позитиво утиче не само на мишићни, већ и на кардиоваскуларни и респираторни систем.“

Испред удружења CrossFit присутнима се обратио Никола Митровић који се захвалио присутнима што су подржали овај спортски догађај, као и граду који је подржао ово спортско удружење од самог почетка и уопште спорт. „Презентовањем CrossFIt-a желимо да људе боље упознамо са неким здравим навикама, са CrossFit-ом” – истакао је Митровић и позвао присутне да погледају вежбе које су припремили.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија