wrapper

Недељу дана након доласка министарке за европске интеграције Јадранке Јоксимовић, Његове екселенције Сема Фабриција, министра за локалну самоуправу Северне Македоније Горана Милевског и помоћника министра финансија Марка Јовановића и најаве отварања Првог позива за подношење предлога пројеката у оквиру Програма прекограничне сарадње Републике Србије и Републике Северне Македоније, представници општине Крива Паланка посетили су данас Лесковац.

Одржан је радни састанак са градоначелником Лесковца др Гораном Цветановићем и његовим сарадницима и градоначелником Криве Паланке Борјанчом Мицевским и његовим сарадницима, Сашком Додевским и Лидијом Митовском. Тема састанка била је заједничко учешће у подношењу предлога пројекта у оквиру ИПА Програма прекограничне сарадње Србије- Северна Македонија на ком су договорени први кораци ка заједничком партнерству.

Да подсетимо, вредност средстава првог позива који је отворен прошле недеље износи 1. 260 000 евра, и позив траје до краја септембра.

Представници општине Крива Паланка приликом посете Лесковцу обишли су и лесковачке културне институције: Народно позориште Лесковац и Народни музеј Лесковац, као и купалиште на Вучјанки, и изразили велико одушевљење и задовољство.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија