wrapper

Комплекс око ресторана „Грош“ ће ускоро постати богатији за бензинску пумпу, савремену перионицу и кафић јер се на простору испред Етно брвнаре увелико граде.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је обишао ово градилиште и истакао:

„Лесковац је град са повољним пословним окружењем, што доказује и НАЛЕД-ов сертификат који смо добили на основу 96,33 %. У свим деловима града се ради и гради. У овом тренутку се на најмање четири локације граде бензинске пумпе, очекујемо изградњу Shell пумпе на улазу у град, али смо још поноснији јер имамо много суграђана који су рођени овде, живе и раде овде, а инвестирају. Власници етно ресторана Грош ће у проширење овог објекта уложити 70 милиона динара. Када овај пројекат буде завршен читав овај део града ће изгледати још лепше. Подсетићу вас да је након завршетка обилазнице и коловоза са четири траке, улаз у Дубочицу засијао потпуно новим сјајем и постао једно од омиљених места за шетњу, разоноду и рекреацију.“

Он је истакао да су припреме за извођење радова на обилазници изискивале много труда, времена и енергије, да надлежна одељења локалне самоуправе спроводе препарцелизацију и усвајају Генералне урбанистиче планове (до сада их је донето 16) како би се град још више развијао и додао да су многи запуштени објекти који су некада били симболи Лесковца попут Сајма или хотела Београда, мотела Атина, те најавио још много иновација које ће обрадовати становнике Лесковца.

Драган Стаменковић, који је задужен за спровођење овог пројекта, је додао да ће ова инвестиција заокружити понуду ресторана Грош јер ће посетиоци сада моћи уз значајне попусте да се снабду и горивом, те да ће бити изграђене и перионице за самоуслуживање, као и кафић.

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија