wrapper

Данас се радови на изградњи атмосферске канализације завршавају и за те намене је из буџета Града издвојен износ од 1,7 милиона динара. Дужина саобраћајнице износи 100 метара.

Владимир Бранковић, члан Градског већа, тим поводом рекао је следеће:

„Завршавају се радови на изградњи атмосферске канализације за шта је из буџета Града Лесковца издвојено 1,7 милиона динара. Поред овога, пројектом у дужини од 100 метара предвиђена је саобраћајница, где су уграђени гајгер сливници, затим замењена је дотрајала путна инфраструктура, кренуло се са уградњом новог асфалта и то ће данас бити завршено. Изградња ове саобраћајнице има велики значај за мештане Доњег Крајинца, за њихову децу, јер се јављао велики проблема када се велика количина падавина задржавала на овом месту, а сада је тај проблем решен.“

Бранковић је подсетио и на то да су претходних година у Злоћудову изграђене две саобраћајнице вредности 4,6 милиона динара, и да је у плану уређење саобраћајнице у Номаници за које ће бити издвојено 5 милиона динара.

Директор Јавног предузећа „Урбанизам и изградња“ Новица Николић је рекао да је овај коловоз је био у јако лошем стању, вода се задржавала што је представљало проблем деци на путу до школе па је на основу захтева месне заједнице урађен пројекат који је сада спроведен у дело.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија