wrapper

Данас је центар Лесковца био препун дечје граје, смеха и радости. Предшколска установа „Вукица Митровић“ по седми пут организовала је манифестацију „Разигране улице 2018“ са темом  „Путовање Европом“.
Малишани из свих вртића ПУ „Вукица Митровић“ изводили су традиционалне игре европских земаља попут сиртакија и валцера, док су Србију представили песмом „Играле се делије“.
Манифестацију је отворила Јасмина Ранђеловић, заменица градоначелника.
„На овом свету не постоји ништа лепше од срећног и насмејаног детета, зато су манифестације попут данашње веома значајне јер Лесковац испуњавају дечјом грајом, смехом и увесељавају све нас. Деца и млади су наша будућност, зато санирамо и уређујемо школе, вртиће, терене, игралишта и паркове како бисмо им обезбедили што боље услове за живот, развој, дружење и игру. 
Драга децо, када вас видим овако насмејане и разигране, моје срце, а верујем и срца свих Лесковчана су пуна. Желим вам да се данас лепо забавите и уживате у плесу са мамама, татама и вашим васпитачима и да се следеће године поново дружимо на истом месту“ рекла је заменица Ранђеловић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија