wrapper

Град Лесковац наступа на 12. Регионалном сајму привреде који се одржава 27. и 28. септембра 2018. године, у оквиру Комплекса спортско рекреативних базена у Новој Пазови, у организацији општине Стара Пазова и Привредне коморе Србије Регионалне привредне коморе Сремског управног округа.

Сајам се организује са циљем да понуди не само прилику да посетиоци виде оно што привреда има да понуди, него и да постане место окупљања пословних људи и предузетника како би се обезбедила реализација нових пословних замисли и идеја.

На штанду града Лесковца поред промоције инвестионих потенцијала и могућности инвестирања у наш град, представнице Канцеларије за локални развој у оквиру Одељења за друштвене делатности и локални развој промовисале су туристичке, привредне и образовне потенцијале Лесковца.

Велико интересовање посетилаца за град Лесковац и производе наших привредника које су изложени на штанду. Производи, каталози и промотивни материјали привредника Бане Комерц, Југпром, Фунго југ са брендом Артфоод, Стрела Клајић са брендом Бирано, Дестилерија Тривулеск, Бимтеx, ДЦП Хемигал, Младост прашкасти производи, Младост црепови – круна сваке куће, Боик Голд, Намештај Мита, Апи траде, Радомед, Артис метал, Удружење лесковачки ајвар, ЗТР МИГ продуцтион, СЗКР Лотос, Трикотажа Ђокић, Грош Брвнара, прерада меса Ђокић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија