wrapper

У току су радови на појачаној рехабилитацији коловоза државних путева у Предејану. Радови се изводе на делу - саобраћајница у петљи укрштања државних путева IIА -258 и IIА -232 код мотела Предејане, деоници Предејане – веза са А1 и деоници Предејане – Црна Трава. Укупна вредност радова на рехабилитацији коловоза је 8,4 милиона динара, у укупној дужини од 1800 метара.

Новица Николић, директор ЈП „Урбанизам и изградња“ том приликом истакао:

„Тренутно се асфалтира укрштај два државна пута код мотела Предејане, иначе је завршено асфалтирање везе старог ауто-пута ка Предејану и везе ка Црној Трави. Вредност ових радова, које изводи „Trace Srbija“ по налогу ЈП “Путеви Србије“ око 8,4 милиона динара, и укупно 1800 метара биће рехабилитовано, пресвучено. Уграђена су два асфалтна слоја, завршава се веза са старим ауто-путем. Овим радовима Путеви Србије додатно повећавају безбедност на територији града Лесковца.“

„Поред тога Град Лесковац данас почиње радове на изградњи дела саобраћајнице, односно на завршетку радова који су започети 2016. године у Предејану. Тада смо асфалтирали око 600 метара саобраћајнице поред црквеног дворишта. Данас извођач радова АБ КОП из Власотинца је почео радове и у наредних 45 дана, колико је рок за извођење радова, биће асфалтирано још 400 метара са уградњом ивичњака и армираног бетонског пропуста. Инвеститор тих радова је Град Лесковац, а вредност је 5,5 милиона динара,“ – додао је директор Николић.

Председник МЗ Предејане Игор Стојиљковић захвалио се градоначелнику Цветановићу на свему што је урађено у Предејану као и на започетим радовима у самом селу који ће значајно олакшати живот мештана.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија